Om Lilla Eko

Lilla eko har sitt främsta fokus på tygblöjor, och vill vara den självklara butiken när man vill handla från ett brett sortiment, men också när om man har en fråga om tygblöjor.

När vårt första barn föddes 2020 var tygblöjor ett självklart val. Tygblöjor är ekonomiskt, miljövänligt och det absolut bästa för barnets känsliga hud. Att det dessutom visade sig vara superkul var en bonus vi inte hade räknat med! Frida trillade dit och är idag en riktigt fluffnörd.

Lilla eko är ett litet familjeföretag som drivs från ett rum hemma i vårt hus. Lilla eko är en bisyssla vid sidan om våra "vanliga" jobb och familjelivet. Vi brinner för miljöfrågor och ser detta som ett bidrag till våra barns framtid, och vi gör så gott vi kan för att hinna med leveranser och svar på mejl. Ibland blir väntan kanske lite längre än hos storföretagen men vi hoppas att en personlig service väger upp för detta. Vid längre förseningar (till exempel vid sjukdom) så försöker vi lägga ut information om detta på förstasidan och på vår Facebook-sida.

Sedan vi tog över Lilla eko så har vi fokuserat på att bygga upp sortimentet efter förra ägarnas utförsäljning. Framöver kommer sidan växa med mer informationsavsnitt. med tips och trix, bättre information på alla produkter, olika sätt att välja vad man vill köpa för blöjor, fler märken och mycket annat. Men nu är vi i alla fall igång!

Stort tack för att ni väljer att handla av oss!

Frida och Marcus
Lilla eko

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.